Over Marianne Both

Marianne Both is een veelzijdig advocate en belastingadviseur.

Zij is afgestudeerd in het Nederlands recht en in het fiscaal recht. Zij is tevens lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Vanaf 2008 is Marianne ook mediator. Een bijzondere combinatie van vaardigheden en kwaliteiten. Zij is lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv). 

Marianne behartigt in haar praktijk zaken die spelen op het gebied van het civiele en het fiscale recht. Zij staat zowel bedrijven als particulieren bij. Marianne’s werkwijze en aanpak is solide en degelijk. 

Wie zijn haar cliënten?

Haar cliënten zijn ondernemers, directeuren-grootaandeelhouders en particulieren. Door haar brede inzetbaarheid is zij vaak de vaste adviseur bij bedrijven en instellingen. Ook heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen de gezondheidszorg en behartigt de belangen van artsen, tandartsen, medisch specialisten en zorginstellingen.

Marianne staat particulieren bij in zaken waarin vooral financiële aspecten een rol spelen. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan echtscheidingen, alimentatieprocedures, arbeidszaken en fiscale aangelegenheden.