Disclaimer

De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan Both advocatuur | belastingadvies, tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de op de website opgenomen en via de links te ontsluiten informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Both advocatuur | belastingadvies heeft aan het opstellen van de inhoud van de pagina's de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de site onvolledig is of onjuistheden bevat. Both advocatuur | belastingadvies aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Both advocatuur | belastingadvies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, hoegenaamd ook, direct of indirect veroorzaakt door de inhoud van de site of de inhoud van de pagina's die door externe links beschikbaar zijn gemaakt.

Beheer, onderhoud en beveiliging

Deze website is met veel plezier ontworpen en ontwikkeld door eResults uit Utrecht. Voor de technische ontwikkeling is gebruik gemaakt van FifthGear CMS.   

Het auteursrecht van bestanden en scripts ten behoeve van het technisch functioneren en de beveiliging van deze website ligt bij eResults. Niets hiervan mag zonder expliciete toestemming van eResults worden gebruikt, anders dan voor het functioneren van deze website.